Terug

Module CAO-kenmerken voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen beschikbaar op poliskraker.nl

Gepubliceerd op 4 maart 2019 om 11:30 uur

In samenwerking met Enkwest Opleiding & Advies B.V. biedt poliskraker.nl vanaf maart 2019 de module CAO-kenmerken voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen.

In de module CAO-kenmerken voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen zijn de kenmerken van ruim 60 veel voorkomende CAO’s opgenomen.

Voordeel voor u als adviseur?
Voor de schade- en inkomensadviseur is inzicht in de belangrijke kenmerken van CAO’s noodzakelijk bij advies aan de werkgever en/of particuliere relaties. Met de module CAO-kenmerken voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen is er snel inzicht in de voor verzekeringsadvies belangrijke kenmerken.

Wat biedt de module?
De verschillende CAO’s zijn objectief en inhoudelijk vergeleken op 46 criteria. De vergelijkingen in Poliskraker.nl bieden – naast een enorme besparing in uw kostbare tijd – de zekerheid van een grondige en onafhankelijke vergelijking van ruim 60 veel voorkomende CAO’s. Zo is bij voorbeeld in één oogopslag te zien of er verzekeringsplicht is voor de werkgever voor aanvullende WIA-verzekeringen of dat er CAO bepaling is ten aanzien van bijvoorbeeld een collectieve ongevallenverzekering.
Voor een goede onderbouwing van het advies van de adviseur schade- of inkomensverzekeringen is de praktische module CAO-kenmerken het aangewezen hulpmiddel!

Overige voordelen?

  • Verwijzing naar relevante artikelnummers (korte versie) en – waar nodig – de specifieke tekst van het artikel (lange versie);
  • Printmogelijkheid van de verschillende CAO’s met een keuze voor maximaal 3 CAO’s per keer;
  • Altijd up-to-date;
  • Inclusief links naar de CAO-documenten
  • De module CAO-kenmerken kost € 250,- exclusief BTW! Geïnteresseerd? Abonneren kan hier voor nieuwe klanten. Bestaande abonnementhouders kunnen via de beheerder eenvoudig de module CAO-kenmerken voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen activeren.
CAO

Inschrijven voor nieuwsbrief