Adfiz ledenvoordeel

Veelgestelde vragen over de Module Adfiz Clarus AOV en het ledenvoordeel op basis van het Adfiz-arrangement met poliskraker.nl

Welke korting krijg ik als Adfiz-lid?

Adfiz-leden betalen geen basisabonnementsbedrag als uitsluitend de module Adfiz Clarus AOV wordt afgenomen. Dat scheelt € 25,- per jaar excl. BTW voor een ZZP-er en € 100,- excl. BTW per jaar per 5 medewerkers voor een grotere organisatie. De Adfiz Clarus AOV module kost € 30,- excl. BTW per jaar voor Adfiz-leden en € 85,- per jaar excl. BTW voor niet-leden. Ongeacht het aantal gebruikers per organisatie.

Indien je als Adfiz-lid meerdere vergelijkingsmodules afneemt, dan ontvang je 10% korting op zowel het basisabonnementsbedrag dat je dan wél verschuldigd bent (€ 25,- voor een ZZP-er of € 100,- per 5 medewerkers excl. BTW per jaar) als op prijs van de afgenomen modules.
Korting wordt automatisch verleend bij de facturering met behulp van een check op het Adfiz-lidmaatschap aan de hand van (concern)bedrijfsnaam en vestigingsplaats.

Ik heb de module Adfiz Clarus AOV en wil ook andere modules activeren. Hoe doe ik dat?

Als beheerder van het gebruikersaccount kun je eenvoudig na inlog via Mijn Poliskraker andere modules in abonnement nemen.  Je ontvangt dan een aanvullende factuur voor de extra in abonnement genomen modukes en voor het van toepassing zijnde ZZP of MKB basisabonnement. Over die bedragen krijg je 10% korting als Adfiz-lid.

Waarom kan ik alleen via ‘Abonneer Nu’ de module Adfiz Clarus AOV activeren?

Via Abonneer Nu kun je aangeven of je voor één persoon toegang wenst (ZZP- abonnement) of voor meerdere medewerkers (MKB-abonnement). Toegang wordt dan automatisch verleend zodra je de registratie hebt afgerond en hebt aangegeven dat je de module Adfiz Clarus AOV wilt activeren.
De basisabonnementskosten van € 25,- (ZZP) of € 100,- (MKB) worden aan Adfiz-leden NIET in rekening gebracht als alleen de Adfiz Clarus AOV-module wordt afgenomen.
Je ontvangt uitsluitend een factuur voor de Adfiz Clarus AOV module ad € 30,- excl. BTW.

Wat is de contractsduur?

Als je de module Adfiz Clarus AOV activeert dan heb je voor € 30,- per jaar excl. BTW een heel jaar toegang. Na afloop van dat jaar wordt het contract automatisch voor een jaar verlengd. Als je dat niet wilt, stuur ons dan even een email nadat je je via Abonneer Nu geregistreerd hebt. Het contract wordt dan omgezet naar een aflopend abonnement.

Kan ik ook een aflopend abonnement afsluiten?

Ja, dat kan. Als je nadat je je geregistreerd hebt via Abonneer Nu aan ons aanvullend een email stuurt dat je een aflopend abonnement wenst, dan zorgen wij er voor dat je slechts éénmalig een factuur krijgt toegezonden voor het gebruik van de Adfiz Clarus AOV Module.

Is automatische incasso verplicht?

Nee, automatische incasso is niet verplicht. Als je via ‘Abonneer Nu’ registreert dan kun je zelf aangeven of je automatische incasso wenst. Vul je niets in dan gaan wij er van uit dat je geen prijs stelt op automatische incasso.

Krijg ik altijd een factuur? 

Ja, of je nou kiest voor automatische incasso of voor zelf overmaken, in beide situaties ontvangt je van ons op het e-mailadres van de beheerder van het gebruikersaccount digitaal een factuur.

Wie is de beheerder?

De beheerder is diegene die via Abonneer Nu het gebruikersaccount aanvraagt. De beheerdersrol kan ook aan andere gebruikers worden toegewezen door degene die de beheerdersrol heeft.

Ik wil collega’s ook toegang geven tot de Adfiz Clarus AOV module. Kan dat?

Ja, dat kan als een MKB-abonnement is geactiveerd. Een ZZP-abonnement kun je als beheerder zelf omzetten naar een MKB-versie nadat je bent ingelogd op Mijn Poliskraker. Via Abonnement kunt je dan zelf instellen voor hoeveel medewerkers toegang gewenst is.

Ik ben al abonnee voor de module Cyberrisicoverzekeringen. Hoe kan ik dan de module Adfiz Clarus AOV activeren en wat kost dat dan?

De beheerder van het gebruikersaccount kan eenvoudig na inlog via Mijn Poliskraker de module Adfiz Clarus AOV activeren. De module Adfiz Clarus AOV kost ongeacht het aantal gebruikers € 30,- excl. BTW per jaar voor Adfiz-leden en € 85,- excl. BTW per jaar voor niet Adfiz-leden.

Ik ben productmanager bij een verzekeraar. Kan ik een afslag van het hele classificatiebestand krijgen voor onderzoeksdoeleinden?

Ja dat kan. Neem contact met ons op over de voorwaarden en tarieven om een afslag van het bestand in .csv formaat te ontvangen.

 

 

Inschrijven voor nieuwsbrief