FAQ

Veelgestelde vragen over Poliskraker.nl en het ledenvoordeel op basis van het Adfiz-arrangement

Wat is de contractsduur?

Als je een Poliskraker-module activeert heb je een heel jaar toegang tot deze module. Toegang tot onze modules heb je al vanaf € 135,- per jaar excl. BTW! Na afloop van dat jaar wordt het contract automatisch voor een jaar verlengd. Als je dat niet wilt, stuur ons dan even een email nadat je je via Abonneer Nu geregistreerd hebt. Het contract wordt dan omgezet naar een aflopend abonnement.

Kan ik ook een aflopend abonnement afsluiten?

Ja, dat kan. Als je nadat je je geregistreerd hebt via Abonneer Nu aan ons aanvullend een email stuurt dat je een aflopend abonnement wenst, dan zorgen wij er voor dat je slechts éénmalig een factuur krijgt toegezonden voor het gebruik van je gewenste module.

Is automatische incasso verplicht?

Nee, automatische incasso is niet verplicht. Als je via ‘Abonneer Nu’ registreert dan kun je zelf aangeven of je automatische incasso wenst. Vul je niets in dan gaan wij er van uit dat je geen prijs stelt op automatische incasso.

Krijg ik altijd een factuur?

Ja, of je nou kiest voor automatische incasso of voor zelf overmaken, in beide situaties ontvangt je van ons op het e-mailadres van de beheerder van het gebruikersaccount digitaal een factuur.

Wie is de beheerder?

De beheerder is diegene die via Abonneer Nu het gebruikersaccount aanvraagt. De beheerdersrol kan ook aan andere gebruikers worden toegewezen door degene die de beheerdersrol heeft.

Op welke wijze worden polisvoorwaarden in Poliskraker actueel gehouden?

Polisvoorwaarden worden in Poliskraker op 3 manieren actueel gehouden:

  • Omdat we verzekeraars ook inlichten als we hun product hebben opgenomen in een module, vragen we hen om Poliskraker in te lichten als men nieuwe polisvoorwaarden gaat hanteren.
  • Daarnaast worden meermaals per jaar de websites van verzekeraars systematisch gecontroleerd op nieuwe versies van polisvoorwaarden.
  • Ook abonnees die een polisvoorwaarden set missen (n.a.v. bijvoorbeeld een recente offerte van een aanbieder) mailen onze nieuwe polisvoorwaarden met het verzoek deze op te gaan nemen.

Welke korting krijg ik als Adfiz-lid?

Voor Adfiz-leden biedt Poliskraker een standaard korting van 10% op het basisabonnementsbedrag bij afname van een enkele module. Indien je als Adfiz-lid meerdere vergelijkingsmodules afneemt, ontvang je 10% korting op zowel het basisabonnementsbedrag als op de prijs van de afgenomen modules.
De korting wordt automatisch verrekend bij de facturering op basis van het Adfiz-lidmaatschap aan de hand van (concern)bedrijfsnaam en vestigingsplaats.

Ik had de module Adfiz Clarus AOV en wil ook andere modules activeren. Hoe doe ik dat?

Als beheerder van het gebruikersaccount kun je eenvoudig na inlog via Mijn Poliskraker andere modules in abonnement nemen.  Je ontvangt dan een aanvullende factuur voor de extra in abonnement genomen modukes en voor het van toepassing zijnde ZZP of MKB basisabonnement. Over die bedragen krijg je 10% korting als Adfiz-lid.

Ik ben werkzaam bij een verzekeraar. Kan ik een export of uitdraai van het hele classificatiebestand krijgen?

Ja dat kan. Zie daarvoor de pagina ‘Maatwerk’ voor de voorwaarden en tarieven om een afslag van het bestand in .csv formaat te ontvangen. We werken daarnaast ook aan mogelijkheden voor een directe (real-time) datakoppeling. Geïnteresseerd in één van deze opties?  Neem contact met ons op 

 

 

Inschrijven voor nieuwsbrief