Over ons

Wie zijn wij?

Poliskraker is in november 2015 opgericht. Per 1 januari 2021 zijn de aandelen van Poliskraker overgenomen door Sietze de Jong RMIA, welke als partner al betrokken was bij Poliskraker sinds begin 2017.

Sinds de start in 2015 heeft Poliskraker in eerste instantie een positie in de markt weten op te bouwen met een polisvoorwaardenvergelijking van cyberrisicoverzekeringen. Die vergelijking wordt door Poliskraker sinds 2017, samen met nieuw ontwikkelde vergelijkingsmodules op abonnementsbasis als webportaaloplossing aangeboden. Wij kunnen daardoor nog sneller inspelen op wijzigingen in polisvoorwaarden.

Linkedin Sietze
E-mail Sietze

Wie zijn onze partners?

Het analyseren van polisvoorwaarden is een monnikenklus waarvoor wij bij een aantal modules kunnen terugvallen op strategische partners die het voorwerk leveren en waarmee wij kunnen sparren om de modules te optimaliseren:

Enkwest Opleiding en Advies, Apeldoorn. 
Enkwest staat al sinds 2004 garant voor praktische opleidingen en ondersteuning rond inkomensverzekeringen. Janthony Wielink en zijn medewerkers zijn partner voor de modules ‘Inkomen Collectief Werkgever’ en ‘Inkomen Collectief Werknemer’. Enkwest ontwikkelt in 2019 onder meer een voorwaardenvergelijkingsmodule ‘Collectief Ongevallen’ en een module CAO-kenmerken voor Poliskraker.nl

Webpagina: enkwest.nl

Bas van Eersel, Nijmegen.
Bas van Eersel heeft een achtergrond (Msc.) in Organisatiekunde en is in 2018 en 2019 reeds werkzaam geweest voor Poliskraker als productontwikkelaar. Vanaf maart 2021 is Bas opnieuw aangesloten bij Poliskraker als ontwikkelaar en adviseur. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en updates van de vergelijkingsmodules van AOV, BAV en Cyberrisico.

Linkedin Bas
E-mail Bas

Wie zijn onze abonnees?

Poliskraker.nl richt zich op de professionele adviseur schadeverzekeringen zakelijk en inkomensverzekeringen. Daarnaast maken ook assuradeuren en verzekeraars gebruik van onze diensten.

Wat bieden wij?

Realtime en online toegang tot de meeste actuele vergelijkingen van verzekeringsproducten voor de adviseur schadeverzekeringen zakelijk en inkomensverzekeringen op basis van polisvoorwaardenanalyse. Voordat Poliskraker overgaat tot publicatie, worden verzekeraars in de gelegenheid gesteld om de opgestelde productspecificaties te reviewen. Daarnaast biedt poliskraker.nl sinds maart 2019 een module “CAO-kenmerken voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen”.

Meer weten?

Is van een bepaald soort zakelijke schadeverzekering of inkomensverzekering nog geen module beschikbaar, maar heb je daar als adviseur wel behoefte aan? Laat het ons weten en stuur een berichtje via de contactknop! Wij willen de komende jaren het aantal vergelijkingsmodules gestaag uitbreiden op basis van vraag uit de markt. Jouw input wordt op prijs gesteld!

Neem contact met ons op

Inschrijven voor nieuwsbrief