Over ons

Wie zijn wij?

Poliskraker is november 2015 gestart als een initiatief van jurist en Master of Science mr. P.P. (Pim) van der Heide (MSc) en P.B. (Berrie) van der Heide, voormalig registermakelaar in assurantiën en opleider/auteur in de verzekeringsbranche.

Sinds de start in 2015 heeft Poliskraker in eerste instantie een positie in de markt weten op te bouwen met een polisvoorwaardenvergelijking van cyberrisicoverzekeringen. Die vergelijking wordt door Poliskraker sinds 2017, samen met nieuw ontwikkelde vergelijkingsmodules op abonnementsbasis als webportaaloplossing aangeboden. Wij kunnen daardoor nog sneller kunnen inspelen op wijzigingen in polisvoorwaarden.

Wie zijn onze partners?

Het analyseren van polisvoorwaarden is een monnikenklus waarvoor wij bij een aantal modules kunnen terugvallen op strategische partners die het voorwerk leveren en waarmee wij kunnen sparren om de modules te optimaliseren:

Enkwest Opleiding en Advies, Apeldoorn. 
Enkwest staat al sinds 2004 garant voor praktische opleidingen en ondersteuning rond inkomensverzekeringen. Janthony Wielink en zijn medewerkers zijn partner voor de modules ‘Inkomen Collectief Werkgever’ en ‘Inkomen Collectief Werknemer’. Enkwest ontwikkelt in 2019 onder meer een voorwaardenvergelijkingsmodule ‘Collectief Ongevallen’ en een module CAO-kenmerken voor Poliskraker.nl

Webpagina: http://www.enkwest.nl/ 

Rupununi Advies, Norg
Registermakelaar in assurantiën – Sietze de Jong – liep al jaren rond met het idee om een voorwaardenvergelijkingsmodule voor MKB-verzekeringen te ontwikkelen. Onder de vlag van Poliskraker.nl heeft hij zijn idee uitgewerkt in de module AVB. Sietze tekende in 2018 voor de module ‘Bestuurders- en commissarissenaansprakelijkheid (BCA)’ en staat in 2019 garant voor de nog te introduceren module Aanvullende werkgeversaansprakelijkheid met o.m. WEGAM-, Wegas- en WSV-verzekeringen.

Webpagina: LinkedIn

Wie zijn onze abonnees?

Poliskraker.nl richt zich op de professionele adviseur schadeverzekeringen zakelijk en inkomensverzekeringen. Daarnaast maken ook assuradeuren en verzekeraars gebruik van onze diensten.

Wat bieden wij?

Realtime en online toegang tot de meeste actuele vergelijkingen van verzekeringsproducten voor de adviseur schadeverzekeringen zakelijk en inkomensverzekeringen op basis van polisvoorwaardenanalyse. Voordat Poliskraker overgaat tot publicatie, worden verzekeraars in de gelegenheid gesteld om de opgestelde productspecificaties te reviewen. Daarnaast biedt poliskraker.nl sinds maart 2019 een module “CAO-kenmerken voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen”.

Meer weten?

Is van een bepaald soort zakelijke schadeverzekering of inkomensverzekering nog geen module beschikbaar, maar heb je daar als adviseur wel behoefte aan? Laat het ons weten en stuur een berichtje via de contactknop! Wij willen de komende jaren het aantal vergelijkingsmodules gestaag uitbreiden op basis van vraag uit de markt. Jouw input wordt op prijs gesteld!

Neem contact met ons op

Inschrijven voor nieuwsbrief