Terug

Nieuwe module ‘Beroepsaansprakelijkheidsverzekering’ begin december online beschikbaar

Maandag 27 november 2017 om 10:31

Poliskraker introduceert begin december een nieuwe voorwaardenvergelijkingsmodule voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Vanaf de start zijn alle producten van AIG, De Goudse en Hiscox opgenomen in de vergelijkingsmodule.

De nieuwste module van Poliskraker.nl bestaat uit een objectieve polisvoorwaardenvergelijking van zowel de algemene als doelgroepenpolissen van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De polisvoorwaardenvergelijking is opgedeeld in 17 paragrafen met bijbehorende criteria. Bij de module zijn eveneens beschikbaar de downloads van relevante documentatie zoals de bijbehorende polisvoorwaarden en aanvraagformulieren. Verzekeraars zijn in de gelegenheid geweest om de vergelijking te reviewen. In de loop van de maand december en het eerste kwartaal van 2018 zullen meer verzekeraars aan de module toegevoegd worden.

De prijs van de module bedraagt € 135,- excl. BTW op jaarbasis. Bestaande abonnees kunnen de module eenvoudig activeren via Mijn Poliskraker. Nieuwe relaties kunnen zich abonneren via www.poliskraker.nl. De moduleprijs is vast, ongeacht het aantal gebruikers per kantoor. Daarnaast geldt het basisabonnementstarief (€ 25,- voor een ZZP-er of € 100,- per 5 medewerkers per jaar).

Inschrijven voor nieuwsbrief