Terug

Pim van der Heide verruilt voorwaardenvergelijker voor verzekeraar als productmanager AOV      

Dinsdag 14 augustus 2018 om 13:00

Jurist en bedrijfskundige P.P. (Pim) van der Heide (25 jaar) treedt per 15 augustus 2018 in dienst van Achmea als productmanager ‘arbeidsongeschiktheidsverzekeringen’ (AOV).

Pim studeerde rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en rondde in januari 2018 ook een master Bedrijfskunde af aan diezelfde universiteit. Voor zijn afstudeerscriptie ontwikkelde hij een model om de kwaliteit van dienstverlening van assurantie-adviseurs te meten.

In 2015 ontwikkelde Pim samen met zijn vader, voormalig registermakelaar in assurantiën, Berrie van der Heide, Poliskraker, een vergelijker van polisvoorwaarden van zakelijke schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen. De activiteiten van onder de naam Poliskraker.nl worden sinds deze maand voortgezet door Berrie van der Heide,  die zowel directeur als per 14 augustus 2018 ook enig aandeelhouder is van Judge & Advice B.V., de vennootschap die poliskraker.nl exploiteert. De samenwerking van Poliskraker met partners Enkwest B.V. (Janthony Wielink) en Sietze de Jong wordt ongewijzigd voortgezet.

Inschrijven voor nieuwsbrief