Pim van der Heide

Foto van Pim van der Heide

Mr. P.P. (Pim) van der Heide (MSc) (24 jaar) begon in 2011 aan een dubbelstudie Rechten en Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens zijn studietijd was hij vier jaar actief bij de Rechtswinkel ‘s-Hertogenbosch, waarvan hij tevens twee jaar bestuurder is geweest. Sinds december 2014 verzorgt Pim vanuit zijn vennootschap Judge & Advice B.V juridisch advieswerk zoals het maken van juridisch getinte verzekeringsvraagstukken en zijn bijdrage aan de vergelijking cyberrisicoverzekeringen.

In 2016 studeerde Pim af als jurist met een scriptie over de gedwongen verwatering van aandelen. Vanaf januari 2018 mag hij zich bovendien MSc in Bedrijfskunde noemen met een specialisatie in Innovation & Entrepreneurship.
Met ondersteuning van Adfiz heeft hij zijn onderzoek gefocust op de kwaliteit van dienstverlening in de Nederlandse verzekeringsindustrie. Het doel van het onderzoek was het ontwikkelen van een meetmodel die ziet op het meten van de kwaliteit van dienstverlening van adviseurs/bemiddelaars. Het resultaat van het onderzoek is een betrouwbaar en valide model bestaande uit drie dimensies die tezamen de kwaliteit van dienstverlening van de adviseur/bemiddelaar verklaren:
1.     Professional gedrag
2.     Perceptie van de emoties van de klant en
3.     Service constellatie (het aanbieden van een geheel aan overlappende services).

Met Pim is, op weer een heel andere manier dan zijn vader, de volgende generatie Van der Heide actief geworden in de verzekeringsbranche.

Sinds augustus 2018 heeft Pim de overstap gemaakt naar een verzekeraar waar hij als product manager AOV werkzaam is. Zijn ervaring als productontwikkelaar bij Poliskraker zal hem daar zeker van pas komen.

Inschrijven voor nieuwsbrief