Terug

Poliskraker en Enkwest vernieuwen module ‘Inkomen collectief’

Maandag 15 januari 2018 om 13:00

In samenwerking met Enkwest Advies & opleiding lanceerde Poliskraker.nl in september 2017 twee modules inzake collectieve inkomensverzekeringen. Partijen bieden de klant hierbij de garantie dat de polisvoorwaardenvergelijkingen zijn gebaseerd op de meest recente set(s) polisvoorwaarden.

Gelet op deze belangrijke feature, zijn de voorwaardenvergelijkingen van de twee modules afgelopen week aangepast en vernieuwd aan de hand van de nieuwste sets voorwaarden van AEGON, De Amersfoortse en De Goudse. Bij AEGON is vanaf vandaag online beschikbaar een nieuwe versie van de AEGON-voorwaarden. De nieuwe set voorwaarden geldt voor alle inkomensverzekeringen in Poliskraker. Bij De Amersfoortse zijn zowel de algemene set voorwaarden als de bijzondere sets aan voorwaarden doorgevoerd op het portaal. Bij De Goudse hebben updates plaatsgevonden bij de volgende vier verzekeringen:
– WIA bodemverzekering
– WGA-hiaat beperkt
– WGA-hiaat uitgebrei
– WIA-excedent.

Alle nieuwe sets voorwaarden zijn direct beschikbaar en online inzichtelijk bij de download-sectie van de verschillende verzekeringen van de twee voorwaardenvergelijkingingsmodules.

Inschrijven voor nieuwsbrief