Terug

Poliskraker.nl presenteert cijferrapportage met betrekking tot de Module ‘Cyberrisicoverzekering’

Maandag 19 februari 2018 om 08:15

De Module ‘Cyberrisicoverzekering’ is tot nu toe de langst beschikbare voorwaardenvergelijkingsmodule op Poliskraker.nl! In 2015 begon Poliskraker – in de vorm van een brochure – met het aanbieden van een voorwaardenvergelijking van de cyberrisicoverzekering van drie verzekeraars: AIG, CNA/Hardy en Hiscox. Door de snelle veranderingen op het gebied van de cyberrisicoverzekering, besloot Poliskraker de voorwaardenvergelijking online aan te bieden op Poliskraker.nl. Door het aanbieden van de voorwaardenvergelijking op Poliskraker.nl, kan de voorwaardenvergelijker sneller inspelen op de ontwikkelingen met betrekking tot de cyberrisicoverzekering.

De beschikbare data van de Module ‘Cyberrisicoverzekering’ bevestigt het gegeven dat de afgelopen jaren veel veranderd is op het gebied van de cyberrisicoverzekering. Zo is het aantal beschikbare verzekeraars op dit gebied fors toegenomen van drie tot acht verzekeraars. Daarnaast zijn aan de voorwaardenvergelijkingsmodule een flink aantal rubrieken en vergelijkingscriteria toegevoegd. Met het nieuwste rapport ‘De cyberrisicoverzekering in cijfers (2018)’ wil Poliskraker.nl klanten nadere inzichten verschaffen in de cijfers met betrekking tot de ontwikkelingen en dekkingen op het gebied van de cyberrisicoverzekering zoals weergegeven in de Module ‘Cyberrisicoverzekering’.

Geïnteresseerden kunnen de cijferrapportage gratis downloaden via de onderstaande link! Voor eventuele vragen over de cijferrapportage, kan contact opgenomen worden met Poliskraker via het e-mailadres info@polisraker.nl!

Download
– De cyberrisicoverzekering in cijfers (2018)(versie 08-03-2018)

Inschrijven voor nieuwsbrief