Terug

Poliskraker.nl verbetert het gebruikersportal van haar polisvoorwaardenvergelijkingsmodules

Dinsdag 29 mei 2018 om 17:00 

De voorwaardenvergelijkingsmodules zijn uitgebreid met een filterfunctie, een uitgebreidere functie voor het zoeken op begrippen of zinsneden en een verbeterde printfunctie inclusief verantwoordingsdocument.

Met de filterfunctie kun je als gebruikers zelf per module filters aan- of uitzetten. De zoekfunctie is uitgebreid waardoor nu ook automatisch op begrippen of zinsneden in de letterlijke polistekst achter de informatiebuttons wordt gezocht. Die zoekresultaten worden ook duidelijker zichtbaar gemaakt dan voorheen.

Daarnaast is de printfunctie verbeterd. Als gebruiker kun je er nu zelf voor kiezen of je de hele vergelijking in print (of PDF) wilt tonen of dat je alleen zelf te selecteren beoordelingscriteria in beeld wilt brengen. Tevens is op verzoek van gebruikers de verantwoording beter geregeld: in het printdocument wordt automatisch vastgelegd welke filterinstellingen door de adviseur zijn ingesteld en welke producten uit de database voldoen aan die filterinstellingen.

Per 29 mei beschikt iedere gebruiker op poliskraker.nl zonder meerkosten automatisch over deze extra basisfunctionaliteit.

Download(s)
Uitleg nieuwste release van het gebruikersportal

Inschrijven voor nieuwsbrief