Terug

‘TAF BasisGezekerd AOV’ toegevoegd aan de Adfiz Clarus AOV-module    

Dinsdag 9 januari 2018 om 14:00

In navolging van de bestaande TAF GoedGezekerd AOV, is nu ook de voorwaardenvergelijking van de TAF BasisGezekerd AOV online beschikbaar. Risicodrager van de nieuwste AOV van TAF is iptiQ, een dochtermaatschappij van het internationale verzekeringsconcern Swiss Re.

Beide AOV’S van TAF zijn in de module terug te vinden bij de categorie ‘reguliere AOV’s’. In vergelijking tot de bestaande AOV van TAF  biedt de nieuwe AOV voor ondernemers een beperktere dekking. De klant kan namelijk binnen TAF BasisGezekerd AOV ervoor kiezen zich alleen te verzekeren voor arbeidsongeschiktheid na een ongeval. In aanvulling op de mogelijke oorzaken van arbeidsongeschiktheid bestaat voor de klant een mogelijkheid tot het toevoegen van een lijst met de meest voorkomende ernstige ziekten. Ander interessant gegeven is dat bij TAF de vaste lasten leidend zijn bij de bepaling van het verzekerde bedrag, en niet het inkomen. TAF kiest op deze manier voor een andere benadering dan traditionele inkomensverzekeraars.
In lijn met de andere AOV’s is het nieuwe product van TAF vergeleken op de negen bekende criteria.

Na een goedkeurende review van de productmanager van TAF is de voorwaardenvergelijking per vandaag online inzichtelijk voor de gebruikers van de Adfiz Clarus AOV-module.

 

Inschrijven voor nieuwsbrief