Verdiepingsworkshop aansprakelijkheid

voor de adviseur schadeverzekeringen zakelijk

In deze verdiepingsworkshop aansprakelijkheid voor de adviseur schadeverzekeringen zakelijk worden theorie en praktijk samengebracht.

In deze workshop wordt onder meer stilgestaan bij de volgende aandachtsgebieden:

–          Algemene aansprakelijk

–          Beroepsaansprakelijkheid

–          Bestuurdersaansprakelijkheid

–          Cyberaansprakelijkheid

In de workshop wordt door de trainers per aandachtsgebied kort de theorie geschetst en relevante jurisprudentie behandeld waarna de deelnemers zelf in kleine groepjes aan de gang gaan met casuïstiek waarin theorie en praktijk elkaar gaan ontmoeten.

De casuïstiek is zodanig opgesteld dat u als deelnemer gegarandeerd uit uw comfortzone komt. Die ervaring kunt u daags na de bijeenkomst absoluut weer gebruiken in contacten met zakelijke relaties over aansprakelijkheidsonderwerpen!

Doelgroep

De ervaren adviseur schadeverzekeringen zakelijk die net iets meer wil weten en kunnen toepassen dan de adviserende concurrent. Voor een beginnend adviseur schade zakelijk die advies over aansprakelijkheid tot speerpunt heeft gemaakt of gaat maken is de workshop zeker ook toegankelijk!

Docenten

P.B. (Berrie) van der Heide en/of S. (Sietze) de Jong RMiA

Prijs

Voor deelname aan de workshop berekenen wij een tarief van € 95,- incl. BTW per persoon

Plaats, datum, aanvang en duur

Workshop worden gehouden in Scherpenzeel of in directe omgeving centraal in Nederland, afhankelijk van aantal aanmeldingen. Ontvangst vanaf 13:00 uur, aanvang 13:30 uur, einde 17:00 uur. Ook is het mogelijk om de workshop voor grotere groepen in-company te verzorgen.

Inschrijven

Indien u interesse heeft in de verdiepingsworkshop Aansprakelijkheid, neem dan contact met ons op zodat wij direct kunnen afstemmen wanneer de eerstvolgende workshop gegeven wordt.

Inschrijven voor nieuwsbrief