Workshop Tips & Tricks

Praktische workshop waarin de polisvoorwaarden van AOV, AVB en Cyberrisicoverzekering centraal staan.

In deze  praktische workshop voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen worden theorie en praktijk samengebracht.

In deze workshop wordt onder meer stilgestaan bij de volgende aandachtsgebieden:

·         AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de zelfstandige en de DGA)

·         AVB (Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven)

·         Cyberrisicoverzekering

In de workshop wordt door de trainers per aandachtsgebied kort de theorie behandeld waarna de deelnemers zelf in kleine groepjes aan de gang gaan met casuïstiek waarin theorie en praktijk elkaar gaan ontmoeten. Het leren lezen van de polisvoorwaarden van diverse aanbieders staat daarbij centraal.

De casuïstiek is zodanig ontwikkeld dat u op een plezierige manier uit uw comfortzone komt. Die ervaring kunt u daags na de bijeenkomst absoluut weer gebruiken in contacten met relaties over de genoemde aandachtsgebieden.

Doelgroep

De ervaren adviseur schade- en inkomensverzekeringen zakelijk die nét iets meer wil weten en kunnen toepassen dan de adviserende concurrent. Voor een beginnend adviseur die snel speerpunten in het advies wil verwerken is de workshop zeker ook toegankelijk!

Docenten

P.B. (Berrie) van der Heide en S. (Sietze) de Jong RMiA

Prijs

Voor deelname aan de workshop berekenen wij een tarief van € 95,- incl. BTW per persoon

Plaats, datum, aanvang en duur

Workshops worden gehouden in Scherpenzeel (Gld) of in directe omgeving centraal in Nederland, afhankelijk van aantal aanmeldingen. Ontvangst vanaf 13:00 uur, aanvang 13:30 uur, einde 17:00 uur. Voor grotere groepen kunnen wij de training indien gewenst ook in-company verzorgen.

Inschrijven

Indien u interesse heeft in de workshop Tips & Tricks, neem dan contact met ons op zodat wij direct kunnen afstemmen wanneer de eerstvolgende workshop gegeven wordt.

 

Inschrijven voor nieuwsbrief